| Pensiuni Piatra Neamt | Cazare Piatra Neamt | Pensiune Piatra Neamt | Paste Piatra Neamt | 1 Mai Piatra Neamt  | Sejur Piatra Neamt  |

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA - PENSIUNEA CALUL TROIAN - Basil****

În calitate de Proprietari, dorim să aveţi o şedere plăcută în pensiunea noastra, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră. Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii Pensiunii in conditii civilizate si conform normelor legale. Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în incinta pensiunii. El se aplica tuturor turiştilor, care îl acceptă prin însuşi faptul cazării lor în pensiune şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

         Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere de nenumarate ori, va rugam sa respectati cu strictete urmatoarele reguli de ordine interioara :
Cazarea în pensiune se face la recepţie, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeţilor şi pentru a se elibera cheia aferentă camerei rezervate. Achitarea costurilor aferente cazării se va face la recepţie în momentul sosirii. Din momentul preluării cheii de la recepţie, turistul răspunde pentru camera rezervată.

Deasemeni:

1.Cazarea in pensiune se face la recepţie începând cu ora 14:00, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea in cartea de imobil si pentru a vi se elibera cheia aferenta camerei rezervate.
2. Achitarea costurilor aferente cazării se va face la recepţie in momentul sosirii in pensiune.
3. Predarea cheii la recepţie ,după expirarea perioadei rezervate se va face pana la ora 12:00 şi numai după ce s-a realizat verificarea camerei de către personalul de serviciu al pensiunii.
4. Rezervările ferme se fac doar pe baza de cerere pe e-mail sau telefonic şi după achitarea, în principiu, a avansului aferent la banca.
5. Fumatul este interzis in camere şi in celelalte spaţii ale pensiunii, cu excepţia locurilor special amenajate in acest sens.
6. Este interzis consumul de seminţe şi alimente în camere.
7. Este interzis consumul de mâncăruri si băuturi procurate din afara pensiunii.
8. Pensiunea se inchide intre orele 23.00-07.00 , deoarece aceasta perioada este considerata perioada de odihna şi linişte. Deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, va rugam sa respectaţi orele de odihnă.
9. Staţionarea în restaurant şi pe holuri este interzisă după ora 23:00.

10. Persoanele care vin in vizita trebuiesc sa fie anuntate la receptie si se vor legitima
11. Nu lasati copiii nesupravegheati sau  in apropierea animalelor de pe proprietatea pensiunii fara supraveghere de  catre acestia sau de catre o persoana responsabila cu ingrijirea acestora .Nu  loviti animalele din pensiune .

Va multumim pentru intelegere si va dorim un sejur cat mai placut !

 

Rezervarile telefonice sunt valabile doar pentru turistii care sosesc la pensiune pana la ora 16.00  !

Contact :   tel. 0233-241881  , 0747-241881 

            e-mail : office@basil.ro
 


           acasa  restaurant   tur virtual   camere   rezervari   contact

Copyright© Hotel Calul Troian - Basil 2008 | Pensiuni Piatra Neamt | Cazare Piatra Neamt | Pensiune Piatra Neamt | Cazare piatra neamt - pensiuni